Våren 2020

23 januari startade Ludvika filmstudio sin vårsäsong. Medlemstillströmningen var god. 312 medlemskort såldes. En mycket bra start, den bästa på länge. Vi har fortsatt att sälja medlemskort som aldrig förr. Eftersom alla ska kunna sitta så att de se våra filmer bra har vi ett tak på 350 medlemmar. För våren återstår bara 5 medlemskort att sälja. Kom i god tid på torsdag, om du vill ha chans att köpa ett av de kvarvarande medlemskorten. Vi visar "Joker" kl 19.00.

Onsdag
18 mar, 2020

Tack alla medlemmar - vi avslutar i säsongen i förtid.

Tyvärr måste vi ge besked att resterande filmer denna säsong inte kommer att visas i vår. Vi hoppas kunna visa filmerna vid senare tillfälle istället (förhoppningsvis i höst) men det är såklart omöjligt att veta hur utvecklingen gällande corona/covid-19 kommer att se ut. Spar era medlemskort för våren så återkommer vi när vi har mer information. Hjälp oss gärna att sprida informationen. Tråkigt avslut för en i övrigt fantastisk vårsäsong! Ta hand om er så ses vi framöver! Styrelsen

Läs mer

Tisdag
17 mar, 2020

Bonusfilmen inställd

Pga läget med Corona ställer vi in den planerade bonusfilmen. Vi återkommer med ett annat extra medlemsarrangemang när läget stabiliserats. Förhoppningsvis i höst.

Läs mer

Tisdag
17 mar, 2020

Torsdagens visning av Parasit

Senast i morgon kväll beslutar vi om hur vi gör med torsdagens visning. Under alla omständigheter undersöker vi nu möjligheten att visa vårens tre sista filmer i höst, utöver höstens ordinarie program. Det är vår tydliga ambition att göra det. Spara era medlemskort för våren. Det gäller för de visningarna, om vi kan genomföra dem. Information beträffande torsdagens visning kommer här i morgon kväll.

Läs mer

Lördag
22 feb, 2020

Filmstudion firar med bonusfilm 2 april

Ludvika filmstudio firar vårens fantastiska medlemstillströmning genom att visa en bonusfilm torsdag 2 april. Har ni önskemål om en viss film eller en speciell typ av film? Mejla förslag till ludvikafilmstudio@hotmail.com Vi påminner om att det nu är två veckors uppehåll i filmstudions visningar. Nästa film är Cold War, och visas torsdag 12 mars. Välkomna!

Läs mer

Fredag
7 feb, 2020

Medlemskort

Nu finns bara fem av vårens 350 medlemskort kvar. Kom i god tid på torsdag, om du vil köpa ett av dem!

Läs mer

Fredag
7 feb, 2020

Fika efter filmen Joker

Efter visningen av Joker kan de som vill stanna och prata om sina upplevelser av filmen. Filmstudion bjuder på enkelt fika. Vi ses i foajen utanför Avenyn. Välkomna!

Läs mer